Woningbouw

Verbouw

U wilt uw huidige woning verbouwen? Dan bent u bij Aannemingsbedrijf Tibben aan het goede adres. Aannemingsbedrijf Tibben biedt u de mogelijkheid om uw huidige woning aan te passen met de uitstraling, ruimte en comfort zoals u dat graag wil. Samen met u zullen wij naar de wensen en mogelijkheden voor de verbouw kijken en het bouwproces doorlopen. Wij zullen u passende opties aandragen en vervolgens wordt er met u een beslissing gemaakt. Als alle afspraken voor beide partijen duidelijk zijn wordt het bouwproces gestart.

Nieuwbouw

Aannemingsbedrijf Tibben biedt meer dan standaardwerk, wij zijn een aannemer die meedenkt en adviseert. De uitvoering van de woning wordt gedaan door een team van vakmensen die weten wat kwaliteit leveren is, weten wat de opdrachtgever verwacht en dit alles voor een passende prijs. Voor ons is het een uitdaging om een woning een geheel eigen karakter te geven in overleg met onze opdrachtgever.

Een nieuwe woning bouwen is een speciaal moment in uw leven. Om dit proces goed te laten verlopen is vertrouwen nodig. Aannemingsbedrijf Tibben neemt u aan de hand en loopt samen met u het bouwproces door zodat u weet dat het goed zit. Samen met u wordt er een concreet plan gerealiseerd en vervolgens wordt door ons een passende offerte gemaakt.

Als extra service kan Aannemingsbedrijf Tibben een kelder op maat aanbieden. Op basis van jarenlange ervaring in de kelderbouw heeft ons bedrijf een goed systeem ontwikkeld in het storten van huiskelders van hoogwaardig gewapend beton op de gewenste locatie.

BouwGarant

BouwgarantAannemingsbedrijf Tibben is aangesloten bij BouwGarant.

BouwGarant is het grootste keurmerk in de bouw van Nederland met 1500 aangesloten bouwbedrijven. Al deze bedrijven worden periodiek getoetst en voldoen aan eisen op het gebied van: vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Voor de nieuwbouw van woningen heeft bouwgarant de nieuwbouwgarantie ontwikkeld. Voor verbouwingen aan woningen is er de verbouwgarantie.