Betonwerk

Aannemingsbedrijf Tibben is gespecialiseerd in betonwerk. Zowel in het werk gestort als het plaatsen van prefab elementen. Het storten van kelders, vloeren en funderingen zijn werkzaamheden die dagelijks voorkomen. Daarnaast plaatsen wij prefab elementen in elke gewenste vorm.

Het betonwerk van ons bedrijf zit vooral in het storten van kelders het dichtleggen daarvan t.b.v. de agrarische sector. Er zijn een aantal belangrijke punten waar wij rekening mee houden. Een van deze aandachtspunten is het contact met het grondwater. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de kelder waterdicht gemaakt wordt. Wij houden hier volledig rekening mee samen met alle andere eisen die u stelt aan uw kelder. Wij garanderen een waterdichtheid van 100%!. Ook kunnen wij de mestkelder voorzien van boxdekken, roosters of emissiearme vloeren. Wij hebben ruime ervaring in het plaatsen van emissie reducerende vloeren. Deze ervaring loopt van dichte vloer tot roostervloer met emissiekleppen. De ontwikkelingen in de agrarische bouw staan niet stil en deze houden wij dan ook nauwlettend in de gaten.

Omdat wij al onze projecten uitvoeren met ervaren vakmensen, wordt de kwaliteit gegarandeerd en behalen wij tijdwinst in het bouwproces.