Agrarische bouw

Stallenbouw

Aannemingsbedrijf Tibben is gespecialiseerd in de agrarische bouw en wij volgen alle ontwikkelingen binnen deze sector op de voet. Aannemingsbedrijf Tibben heeft in de loop der jaren ruime ervaring opgedaan en is een bekende bouwer op het gebied van agrarische bouw. Wij houden ons bezig met het bouwen van stallen voor rundvee, pluimvee, varkens en geiten. Daarnaast bieden wij een standaard werktuigberging aan tegen een zeer scherpe prijs.

Samen met u bepalen wij de bouwinhoud, zoeken we naar oplossingen en maken de keuze voor de materialen. Tevens begeleiden wij de eventuele aanvraag voor de bouwvergunning en/of milieuvergunning. Aannemingsbedrijf Tibben is niet alleen een bouwer maar wij adviseren u ook op gebied van stalinrichting en dierwelzijn.

Wij onderscheiden ons doordat wij alle werkzaamheden zelf kunnen uitvoeren. Van bronbemaling tot aan het laatste plintje kan door onze werknemers worden uitgevoerd en daarom zijn wij scherp met onze prijzen.

Stalinrichting

Aannemingsbedrijf Tibben weet uw stal in te richten naar de huidige en toekomstige regelgeving. De ontwikkeling van nieuwe producten gaat alsmaar verder. Zo worden er ligplaatsen in rundveestallen ontwikkelt die het natuurlijke vrije effect van de melkkoe nabootsen. De koe moet zoveel mogelijk vrijheid hebben, zodat opstaan en liggen geen belemmering meer vormt voor de koe. Koe comfort speelt een grote rol in de veehouderij en wij houden hier altijd rekening mee.